RockStation

K3 - az instrumentális metal trió ismét Budapesten!

2010. november 01. - sunthatneversets

A hazai K3 trió, amely egyébként az ország egyik legprogresszívebb és példátlan módon, külföldön is elismert instrumentális metál formációja, ez év november 6-án ismét egy egész estét átfogó hatalmas bulit tart a budapesti rock, és metál koncertek helyszínéül szolgáló Crazy Mama Music Pubban.
 
A K3  a 2007–es Under A Spell, valamint a 2009 évi Garden Of Death című lemezéről fog játszani egy több mint egy órás blokkot, de a jól ismert ópuszok is felcsendülnek majd a koncerten, mint például a Dream Theater billentyűsével, Jordan Rudessel közösen készített dal, a Path Of  A Storm valamint sok más közönség kedvenc (The End Of Evolution, Under A Spell…).
 
Kállai János a K3 frontembere: „Nagyon örülünk, hogy ismét önálló koncert keretében találkozhatunk rajongóinkkal, és barátainkkal, egy olyan helyen, ahol szívesen játszunk. Mostanában főként fesztiválokon voltunk láthatóak Pesten, de sokan jelezték, hogy jó lenne már ismét egy hosszabb K3 buli.  November 6-án az lesz. Mindenkit szeretettel várunk!”

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr142412929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum