RockStation

Nem lesz Sepultura reunion

2010. december 14. - sunthatneversets

Mostanában egyre többször vetődött fel egy Sepultura újjáalakulás a klasszikus felállással. Az igazsághoz hozzátartozik azonban, hogy a témát általában Max Cavalera ex gitáros/énekes dobta fel mindig, többször elmondva mostanában, hogy nekik (mármint neki  és testvérének Igornak) lenne kedve ehhez az egészhez. A Sepultura jelenlegi felállásánál Max egy a Sonic Excess-nek adott interjúja azonban kiverte a biztosítékot és  a csapat videóüzenetben reagált a felvetésekre:

Az üzenet lényege, hogy a Sepultura a jelenlegi felállással új albumon dolgozik Roy Z. producerrel, ami jövő májusban jelenik meg. A banda turnéra is indul. Áprilisban Észak-Amerika jön, nyáron pedig fesztiválfellépések (köztük Wacken) lesznek. Max kib*ott marhaságait unják és nincs tervben semmilyen újjáalakulás, mindenkinek jobb volna, ha tenné a saját dolgát.

A videó alább:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr942514607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum