RockStation

Újból New York Hardcore a Dürerben [KONCERTAJÁNLÓ]

2011. január 11. - sunthatneversets

A Skalar Music Hungary és a For The Kids Shows Budapest büszkén jelentheti be, hogy 2011. január 17‐én a New York Hardcore egyik legendás zenekarát láthatja vendégül Budapesten a Supertouch személyében. A zenekar tagjai közül Jon Biviano gitáros és Andy Guida dobos már megjárták Magyarországot közel egy évtizede a Running Like Thieves soraiban, azonban ez az első alkalom, hogy az újjáalakult Supertouch hazánkba látogat, ha minden igaz már Guida nélkül.

A Supertouch hangzásvilága gyökeresen változtatta meg a New York‐i hardcore‐ról kialakult képet és bár néhány pályatársukkal (Agnostic Front, Cro‐Mags, Sick Of It All, Youth Of Today, hogy csak pár példát mondjunk) ellentétben sohasem kapták meg az őket megillető elismerést, a zenekar hatása tagadhatatlan és megannyi hardcore rajongó lehet elégedett, hogy ezt a nagyszerű zenekart láthatja majd élőben.

Hazai részről a Fuseism nyitja majd a koncertet, a fiatal srácokra mindenképp érdemes odafigyelnünk, hiszen az olyan post‐punk/hardcore nagyságok munkásságából merítenek, mint a Fugazi, őket pedig a remek Ninpulators követi. A többek közt a Something Against You tagjaiból verbuvált zenekar nyers, dühös, rövid számaival a kora 80‐as évek hardcore punkjából táplálkozik.

2011. január 17. Budapest @ Dürer Kert
SUPERTOUCH (NYC, USA)
Ninpulators
Fuseism
Belépő: 2.000 Ft (elővétel) / 2.500 Ft (helyszínen)
Jegyelővétel: Underground Store (Bem József u. 22.), Teenage Riot Store (József
krt. 19.), The Lab (Király u. 48.), Westend Speed, Dürer Kert

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr482577178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum