RockStation

Metalfest az Invaderrel és a Twisterrel

2011. január 16. - sunthatneversets

Hamarosan itt van Magyarország egyik legnívósabb rockzenei rendezvénye, a 2011-es METALFEST. Az eddig igazolt Cradle Of Filth, Sabaton, Saxon, Arch Enemy, Rage, Kataklysm és a hazai csapatok: a Tűzmadár, a CasketGarden, a Damned Spirits' Dance vagy az EGO-Project mellett fellép a Twister és az Invader is!

Hetijegyek (3 napos) már kaphatóak tőlünk 9999 Ft-ért! Ez az ár, ha tőlünk vásárolod meg a jegyed, a fesztivál kezdetéig változatlan marad de siess, a készletünk korlátozott! A vásárlással nyerhetsz is, ugyanis minden tizedik jegy mellé Twister vagy Invader CD-t és pólót adunk ajándékba! A Twister ajándékai még ropogósak, a pólók most készültek el, a lemezek pedig a nagy sikerre való tekintettel újragyártott darabok, de limitált darabszámban és megújult borítóval újra elérhetők!

Támogasd velünk a Twistert és az Invadert, valamint a Metalfest Open Air Hungary weboldalain kövesd nyomon a fesztivál műsorrendjének alakulását! Jegyrendelés: vaskarc@vaskarc.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr902585802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum