RockStation

Tűzmadár - Lemez, koncert, video-pályázat!

2011. január 22. - sunthatneversets

A mai napig egyedülálló zeneflyer, a három számos mp3 lemezelőzedes és a december-januári HammerWorld válogatáson megjelent Júdás csókja óta mindenki tudja, hogy nagyjából mire számíthat az új Tűzmadár lemeztől. Mint ahogy sokan - akik nagyon várják már - tudják, március elején lát napvilágot a Madár harmadik fiókája. Az Álmok album a HammerWorld mellékleteként jelenik meg, de természetesen később megvásárolható lesz önálló termékként is.

A lemezhez természetesen lemezbemutató is dukál. Erre is sor kerül 2011. április 15-én a Dürer Kertben, ahol a Tűzmadár vendégei olyan zenekarok, mint a szombathelyi Halor és a győri Thornwill. Három kiváló metal csapatot láthat tehát, aki az estén ellátogat az Ajtósi Dürer sorra. A belépés 1000 Ft, vagy a márciusi HammerWorld magazinban található kuponnal 500 Ft.

A zeneflyer és a videointerjú óta azt is tudjuk, hogy a Tűzmadár nem fél korszerű eszközöket alkalmazni. Most itt egy újabb video-őrület. A pályázati felhívás a következő: Kedves fiatalok, öregek illetve bármilyen korosztályú zenészek! Kedvenced a Tűzmadár zenekar? Próbáltad már eljátszani valamelyik dalukat? Vagy esetleg átalakítani a saját szád íze szerint? Szeretnél ott lenni a zenekar lemezbemutatóján április 15-én a Dürer kertben? Akkor mire vársz? Játszd el vagy dolgozd fel a Tűzmadár valamelyik dalát, vedd fel videóra és küldd el nekünk a felvétel YouTube linkjét! A legjobb 3 videót bemutatjuk facebook oldalunkon, alkotója pedig ott lehet a zenekar harmadik, Álmok című lemezének bemutatóján és gazdagabb lesz egy dedikált CD-vel is! Hangszert, kamerát elő! A beküldési határidő március 31., az email cím pedig tuzmadar@tuzmadar.hu.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr452603569

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Schrott Péter 2011.12.28. 11:05:46

Adunk a kocsmáknak egy pofont! 10 állandó kérdés, 10 válasz. Ismert arcok nyilatkoznak. Név: Schrott Péter Születésnap: 1980. április 29. Foglalkozás: é...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum