RockStation

Jurij - 10 év Szocrock

2011. február 01. - sunthatneversets

Jurij / Polák Péter – ének, gitár; Győri Gábor – gitár, vokál; Sándor Dániel – dob, vokál; Szatmári Gergely – basszusgitár.

_Jurij / A 2001. februárjában alakult nyíregyházi „szocrock” zenekar idén ünnepli 10. születésnapját koncertekkel, új dalokkal, pólókkal, és egy dokumentumfilmmel.

_Nyíregyháza / Itt kezdődött az egész. Ennek örömére a zenekar kétszer is színpadra áll a városban. Az aKussTiKuss koncert január 28-án a nagy születésnapi buli felvezetője lesz. Csendesebb koncert, melyen a kéz és lábdobálós Szocrock dalok finomabb formában úsznak a fülekbe. A nagykoncert február 11-én lesz az Y2K-ban, és lesznek a már jól ismert dalok, új szerzemények, vendégek, vetítés, majd a koncert után Szocrock diszkó a srácok kedvenc dalaival.

_Debrecen / A második otthon. Március 19-én az UnPlugged klubba hívunk mindenkit táncolni. Itt is lesznek vendégek, vetítés és hatalmas buli hajnalig.

_Budapest / A zenekar május elején lép a Gödör klub színpadára, hogy ott is megünnepeltesse magát. Az első koncert az űrben, VJ-kkel, DJ-kkel, és egyedi látvánnyal! (részletek később)

_film / A srácok leülnek, és az évek során felhalmozott rengeteg videó és fénykép segítségével felelevenítik az első 10 év legszebb pillanatait. A kisfilmet a fiatal nyíregyházi művész, Csekk István készíti, és május környékén lesz ingyenesen elérhető a neten.

_új dalok / A tervek szerint a Jurij augusztusban stúdióba vonul, és rögzít 3-4 új dalt, amit ősszel tesz elérhetővé. Az új dalok közül már többet játszani is fognak a tavasz és nyári koncerteken.

_pólók / Tavasszal elkészülnek az első hivatalos Jurij pólók, melyeket a zenekar honlapján és a koncerteken lehet majd megvenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr922628706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum