RockStation

Elmarad az idei Azfeszt!

2011. május 04. - Benyo.

 Rendkívül sokáig tartó csend után az Azfeszt zenei fesztivál szervezői a mai napon, a fesztivál hivatalos Facebook oldalán bejelentették, hogy sajnálatos módon idén nem kerül megrendezésre a fesztivál.

 

A hivatalos közlemény pedig így szólt:

 

Ezúton tudatjuk veletek, hogy az utóbbi hét évben Nyírbátorban megrendezett Azfeszt Zenei Fesztivál idén elmarad. Annak ellenére, hogy évről-évre több ezren voltak kíváncsiak a termál fürdőben megrendezett eseményre, a rendezvény finanszírozása sajnálatos módon minden évben komoly nehézségekbe ütközött. Idén a rendezvény meghirdetése után egyéb problémák mellett a főszponzorunk is elállt egyoldalúan a szerződésünk teljesítésétől, ezzel lehetetlen helyzetbe hozva a szervezőket. Mivel nem akarjuk feladni azon irányú törekvéseinket, hogy olyan rendezvényt valósítsunk meg amely zeneileg Magyarországon egyedülálló, a kialakult helyzetet idén a miskolci Gyár Fesztivál szervezőivel közösen orvosoljuk.

 

Várunk mindenkit szeretettel a miskolci EGYETEMVÁROSBAN augusztus 18-19-20. között megrendezésre kerülő GYÁR Fesztiválra, ahol az Azfeszt Színpadon a hagyományainkhoz híven megismerhetitek a elkövetkező évek nagy tehetségeit, valamint a hazai és nemzetközi zenei éllovasok koncertjeire tombolhattok esténként.

 

A fellépőkkel és az egyéb részletekkel hamarosan jelentkezünk az interneten:

 

www.azfeszt.hu/ // http://www.gyarfesztival.hu/ és a facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr932877303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RaczUr 2011.05.05. 08:49:53

Kár érte! Magyarország legszerethetőbb, legfílingesebb fesztiválja (volt)! :(
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum