RockStation

Nevergreen hírek

2011. szeptember 07. - sunthatneversets

Az augusztus 27-i Félsziget fesztiválon történő fellépéssel a Nevergreen egy igen sikeres fesztiválszezont zár.  A szerbiai nyári rendezvényeken  kívül, szinte az összes nagy magyarországi fesztiválon adtak koncertet az idén. A zenekar még mindig hatalmas rajongóbázissal bír ( sőt, számuk egyre nő )  így aki tehette,  elkísérte őket a Pannónia fesztiválra, a Rockmaratonra, a Hegyalja fesztiválra, a Szigetre, a SZIN-re és a Félsziget fesztiválra is.

 
A Nevergreen az idei évet a Club 202-ben kezdte, ahol is az Imperium címmel megjelent kiadvány tiszteletére tartott  lemezbemutatót. Ezután két klubkoncertet is adott, egyet Pécsett, egyet pedig a Rockerek.hu által szervezett születésnapi turné keretén belül, Kazincbarcikán.
 
Az ősz és a tél lényegében munkával fog telni, hiszen a zenekar az új lemezén dolgozik. Természetesen nem kizárt, hogy egy-egy meghívásnak eleget tegyenek, de első az új album, amiről hamarosan bővebb információval is szolgálhatunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr333207387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum