RockStation

Iron Maidnem - Metal jubileum - 15 év!

2011. november 03. - sunthatneversets

Jubileumot ünnepel a hazai metalzene. Nem is akármilyet, hiszen a tribute-kultúra egyik első itthoni képviselője alakult meg 15 éve.  Az Iron Maiden Európa-szerte ismert magyar szinkronja, az Iron Maidnem zenekar hatalmas show-val ünnepli az évfordulót. A múltidézés és ünneplés helyszíne az újonnan nyílt "Wigwam", azaz a Barba Negra Klub lesz. A slágerek mind régiek, a vendégek pedig a 15 év társ-zenekarai, a tagok egyéni projectjei; a hazai metal-körökben immár legendává érett Lady Macbeth, a tavaly debütált Chronology, a Belfegor csapata, és az idén már negyedszázados Exit zenekar lesznek.


 
A jubileumi mega-koncertre vadonatúj díszlet várható, s a hanganyag is testet ölt, egy megújult formában, hiszen az ünnepi alkalomra mind az Exit, mind a Lady Macbeth összes felvétele újra napvilágra kerül. Így a 15 éves Maidnem évforduló kibővül egy negyedszázados, nosztalgikus metalünneppé…
 
IRON MAIDNEM 15 ÉVES SZÜLETÉSNAPI KONCERT
2011.11.04. Barba Negra Music Club, Budapest, Prielle Kornélia utca 4.
Vendégek: Lady Macbeth, Exit, Belfegor, Chronology
Kezdés: 20h
Jegy: 2000 Ft (minden jegyhez ingyen Iron Maidnem koncert-DVD jár!)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr23349460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum