RockStation

Január 28-án jelenik meg a Casketgarden negyedik lemeze

2012. január 23. - sunthatneversets

Január 28-án jelenik meg a Casketgarden negyedik, The Estrangement Process című lemeze, ami első körben februári HammerWorld magazin mellékleteként érkezik. Az aznapi Gothica Fesztiválon, a kiadó szerint már kapható lesz ez a pakk, a zenekartól pedig kis példányszámban megvásárolható a full bookletes verzió. Hazai, bolti és nemzetközi megjelenés: március közepe/vége.

 

Sajnos egy szomorúbb hír is kíséri a megjelenést: 13 év után Cseh Attila dobos és a Casketgarden zenekar útjai elválltak egymástól. Ha egy szóban kellene leírni az okot, akkor a „motivációhiány” lenne az. Ezer meg ezer dolog vezetett idáig, de szinte mindegyiknek ez volt a forrása. Nagyon régóta zenéltünk együtt, a legjobbakat kívánjuk neki, és köszönjük az eddig befektetett idejét, tehetségét, munkáját, energiáját, pénzét.

A helyére Gregus Dávid érkezett a brutal, techincal death metalt játszó Depths Of Depravityből, akinek lelkesedése már nagyon kellett a zenekarnak. Dávid párhuzamosan viszi tovább mindkét zenekart. Aki ismeri a Deptheset az tudja, hogy nagyon ott van a szeren, így elég gyorsan betanult egy 11-12 számos koncert repertoárt, illetve a fél új lemezt. Nyilván, a Casketgarden az érkezésével még nem fog elmenni brutális technikás matekos irányba, de reméljük Dávid itt is ki tudja használni tehetségét. A megjelenés előtt álló lemezt még Attila dobolta fel.

Január elejétől a negyedik lemez megjelenéséig minden második héten letölthetővé tett csaoat egy-egy korábbi lemezt a honlapon. Mostantól február 6-ig, a 2008-as Incompleteness In Absence-en van a sor, szedjétek bátran innen: www.casketgarden.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr153740434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum