RockStation

Májusban Make Do And Mend Budapesten

2012. január 24. - sunthatneversets

Tavalyi, méltán nagy sikert arató koncertje után ismét Budapestre látogat a Hot Water Music és a Bouncing Souls vendégeként bemutatkozó flanelinges punkbanda, a Make Do And Mend, akik az Every Time I Die-jal és a Set Your Goalsszal közös turnéja közben ad majd egy teljes értékű koncertet a Dürer Kert kistermében.

A zenekar meghívása pedig korántsem véletlen, hiszen a tengerentúli hardcore/punk-színtér egyik legújabb szerveződésének, a Wave-nek (amely olyan zenekarok baráti kapcsolatából áll, mint a márciusban ismét Budapestre látogató Touché Amoré, a La Dispute, vagy épp a Defeater, amely zenekar lényegében „megosztja” basszusgitárosát a MDAM-del) az egyik legmarkánsabb karakterével van dolgunk. A formáció két évvel ezelőtti bemutatkozó nagylemeze, az End Measured Mile már több volt, mint ígéret, hiszen az album önterápiás, kiíró jellegéből adódóan a Hot Water Music által megihletett dallamos és egyszerre szívfacsaró dalok egy üresjáratoktól mentes, időtlenül aktuális dalcsokorba szerveződtek, ahol a dalszövegek és a dallamok színvonala egyaránt meghatározó volt a személyesség jegyében.

Nem is véletlen, hogy a zenekar újdonsült nagylemeze majd a Rise Records (Transit, Hot Water Music) gondozásában jelenik meg az idei év folyamán: a felvételek már zajlanak is, így joggal sejtjük, hogy majd a Dürer Kertben is felcsendül egy-egy újabb szerzemény, természetesen megtartva a már jól megszokott, egyszerre borongós és erőteljes hangzást. Így ha tavaly nyáron lemaradni kényszerültél a Carroll-testvérek zenekaráról, vagy csak ismét szeretnéd teli torokból ordítani a „give up, forget, go back to sleep” sorokat, mindenképp a kisterem első sorában lesz a helyed a májusi hónap első igazán meghatározó koncertjén.

A Skalar Music Hungary bemutatja:
2012. május 7., Budapest @ Dürer Kert, 19:30
MAKE DO AND MEND (USA)
Jegyárak: 2.000 Ft (elővételben) / 2.500 Ft (a koncert napján)
Jegyelővétel: CD Pince, Dürer Kert, Underground Store, Westend Speed - valamint a Ticket Expressz hálózatában,
Jegylink

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr543744526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum