RockStation

Rock Napja - Már 100 000 rocker akarja!

2012. február 15. - sunthatneversets

Már mindennek van ünnepe vagy napja, miért pont a rocknak nincs? Már 100 000 rocker feltette magában ezt a kérdést, amely válaszra is talált, hiszen 2012-ben, június 16-án jön a Rock Napja!

A jeles zenei műfaj ünnepén az egész ország a rock jegyében tölti el napját, és issza a söröket a esti rock eseményeken, amik az egész ország területén kerülnek megrendezésre. A Rock Napjához csatlakozó zenekarok és rockzenei klubok, helyszínek június 16-án a Rock tiszteletére adják koncertjeiket a műfaj hű képviselőinek örömére.

 

Olyan nagy nevek csatlakoztak a kezdeményezéshez, mint Nagy Feró, akinek már eddig VIP helye volt a rocktörténelem könyvekben. Egy általa dedikált Cort gitárt már ki is sorsoltunk a facebookon. A rendezvény arca Kalapács József, aki a hazai rocktörténelem egyik legmeghatározóbb torka. Hamarosan készül vele egy nagyszabású videó is a Rock Napja népszerűsítésére. Vigi és a legendás Aurora zenekar is csatlakozott az összefogáshoz, de a soproni fehér bálna, a Moby Dick is bekapta a horgot, amit a 100 000 rocker kivetett a facebookon.
 
Ahogy az a nagy nevű zenekarokból is látszik, hatalmas az összefogás, így bizton mondhatjuk, hogy 2012-től végre minden évben megtartjuk a Rock Napját. Gyere és csatlakozz te is a 100 000 facebook követőhöz, és első kézből értesülhetsz a hozzád legközelebb eső Rock Napja rendezvényről. Fogjunk össze, és alapjaiban rengessük meg a zenei világot! www.facebook.com/rocknapja | www.rocknapja.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr304110382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum