RockStation

Scarred By Beauty a Szabad az Á-ban!

2012. május 07. - sunthatneversets

A dán Scarred By Beauty-t tavaly ősszel már elcsíphettétek a Texas In July előtt illetve szemfülesek szintén a Szabad az Á-ban. A srácok ezúttal ismét a Szabad az Á-ba hozzák el különleges, néhol progresszív, zajos, néhol modern metal core-os zenéjüket. Sutra névre keresztelt legutóbbi lemezük hamarosan egy éves lesz, viszont ha eddig lemaradtatok róla, még nincs késő pótolni, hiszen olyan remek dalok kaptak helyet rajta, mint például az Indika.

 

 

 

 

 

Őket kíséri az egész turnén, s így Budapestre is az angol The Dead Lay Waiting. Akik egyébként a turnézás mellett éppen harmadik lemezükön dolgoznak. Az angol srácok ráadásul már kétszer is felléptek a legendás DOWNLOAD fesztiválon, emellett több neves díjra is jelölték őket (KERRANG, METAL HAMMER).

Természetesen a magyar vonalat is erősíti két remek zenekar, így a pesti Orient Fall és a székesfehérvári Sleepless. Aki esetleg lemaradna a pesti koncertről, az még másnap Szegeden elcsípheti őket!

Belépő: 1.000 FT (Elővételben: CD Pince, Stég, Szabad Az Á), 1.400 FT (Helyszínen)
Kapunyitás: 19:30
Facebook esemény és bővebb infók:
www.facebook.com/events/414022171956665/

2012. Május 16. Budapest, Szabad az Á
SCARRED BY BEAUTY (DK)
THE DEAD LAY WAITING (UK)

ORIENT FALL
SLEEPLESS

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr304492611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum