RockStation

KÜLÖNLEGES KISS FOREVER BAND KONCERT BUDAPESTEN!

2012. július 04. - sunthatneversets

kfb_foto_erik_kabik_web.jpgA nyári fesztiválszezon közepette a Kiss Forever Bandes fiúk úgy gondolják, hogy megemlékeznek az éppen 15 évvel ezelőtti Petőfi Csarnokban megtartott KISS koncertről. Bizton állítjuk, hogy ez a koncert egyszeri, és megismételhetetlen lesz! A fiúk a KISS 15 évvel ezelőtti PeCsa szabadtéri koncertjén elhangzott dalokat adják elő. A már megszokott látványelemeket bővítvén ezt az estét többek között „Gene” reptetésével, és a többiek magasba emelésével teszik felejthetetlenné a fiúk. Érdemes már kapunyitásra megérkezni, és a koncert után sem elrohanni, mert jó „KISS” programokkal várják a szervezők, és a zenekar tagjai a Petőfi Csarnok Music Gardenbe érkezőket. Lesz arcfestés, ahol bárki magára öltheti kedvenc KISS maszkját részben vagy egészben, dekor tetoválás, hennázás, testfestés, a koncertek előtt, majd a koncert után a zenekart ábrázoló molinó előtti fotózás, és dedikálás a zenekar tagjaival. A különleges koncertről hang- és képfelvétel is készül majd.

A KISS Forever Bandet neves magyar zenészek alapították 1995-ben. Tagjai Váry Zoltán Starchild (Paul Stanley), Pocky The Demon (Gene Simmons), Maróthy Zoltán Space Ace (Ace Frehley), Tobola Csaba Catman (Peter Criss). A bandát, miután mindannyian élvonalbeli bandákban muzsikáltak, kedvtelésből hozták csupán létre, mindössze azért, hogy kedvenc KISS dalaikat ők magunk is eljátszhassák a színpadon.

Hamar rájöttek arra, hogy úgy az igazi az előadás, ha minden részletében KISS koncertet jelenít meg, ezért teljes sminkben és kosztümökben léptek fel koncertjeik alkalmával. A zene az eredeti KISS színvonalán szólalt és szólal meg, s ahogy telt az idő, úgy egyre látványosabbak lettek a koncertjeik: Demon tüzet fúj és vért köp, a színpadon lángok gyúlnak, petárdák robbannak. 1998-ban Bécsben a KISS Expo Tour egyik állomásán vendégeskedtek. A korábbi KISS dobos, Eric Singer utazott végig Európában akkori produkciójával, s megtiszteltetés volt számukra, hogy velük is együtt muzsikált. 2005-ben távozott a bandából Tobola Csaba, helyére Radek Sikl került Csehországból.

Európa szinte valamennyi országában nagy sikert aratnak show műsoraikkal. Zenéltek már Svájc, Németország, Csehország, Szlovákia, Spanyolország, Erdély, Oroszország, Ukrajna, Portugália, Benelux államok, Málta, Anglia, Oroszország színpadain. A zenekar nyaranta a legtöbb magyar fesztiválon is fellép a folyamatos külföldi koncertezések mellett. A zenekar 2012. januárjában részt vett a Las Vegasban megrendezett KISS tribute versenyen, ahonnan az „Európa legjobb KISS tribute bandája” megtisztelő címmel gazdagodva tértek haza. 

2012. július 12. Kiss Forever Band koncert a Petőfi Csarnok Music Gardenben!
információk:
dátum: 2012.07.12. csütörtök
helyszín: Petőfi Csarnok Music Garden (Pecsa Szabadtér)
cím: XIV. kerület Zichy Mihály út 14.
kapunyitás: 18:00 óra
belépőjegy: 500 Ft (500 HUF)
jegyvásárlási lehetőség: 2012. 07.02-tól (hétfő) elővételben a PeCsa jegypénztárában és a koncert helyszínén aznap.
vendég - zenekar: 1992.Fire.Rock.Hell

Fotó: Erik Kabik

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr624627128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum