RockStation

Ott vagyunk a HEGY'en!

2012. július 17. - sunthatneversets

Hegy 2012 LOGO White.jpg

Már érkeznek a fesztiválozók Tokajba: a hegyaljások zöme jó előre beszerezte a belépőjét, a többiek a helyszínen juthatnak hozzá.. Az eddigi legszerencsésebbnek ígérkező, 13. Hegy’en kedd este már bulizhatnak a hegyaljások, a Tisza-parti város utcáin pedig már most mindenhol a holnap fellépő Alphaville számai szólnak.

Gombamód nőnek ki a sátrak a Tisza-part füvéből, a tokaji szállodák, panziók és kiadó szobák lassan megtelnek a Hegyalja Fesztiválra érkezőkkel. Aki még nem indult el, annak sem kell aggódnia: a környező településeken még várnak rájuk kényelmes szállások, vendégszerető házigazdák és finom tokaji borok.

A finom tokaji borokkal már kollégáink is szorosabb ismeretséget kötöttek, hiszen közülük volt aki már tegnap leutazott a helyszínre. Facebook oldalunkon a fesztivál ideje alatt folyamatosan rövidebb hírekkel jelentkezünk, míg itt beszámolókat olvashattok majd minden nap az előző napi történésekről. Szóval 5, 4, 3, 2, 1 ......................   

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr214663028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum