RockStation

2013-ban is a MÁV-pályán várják a FEZENezőket

2012. november 14. - sunthatneversets

0fezen2012_01.jpg

Megvan a 2013-as FEZEN fesztivál időpontja. Jövőre július 31-augusztus 3. között, azaz ismét négy napon keresztül várják a fesztiválozókat Székesfehérvárra. A helyszín ezúttal is a MÁV Előre pálya, ami az elmúlt két évben rengeteg dicséretet kapott a fezenezőktől, és ahol tavaly is közel 30.000-en szórakoztak felhőtlenül.

A jövőre 17-ik évébe lépő FEZEN fesztivál idén is folytatja a sikeres „Rock'n'Rollt Karácsonyra” akciót, azaz december 01-je 0:00 órától december 24-e 12 óráig rendkívül kedvező áron kínálja a bérleteket. Még több mint kilenc hónap van hátra a fesztiválig, de a szervezés már javában zajlik, és hamarosan az első fellépőket is megismerheti a közönség.

A 17. FEZEN fesztivál ismét 4 napon keresztül várja a fesztiválozókat a két éve megismert helyszínen, a MÁV-pályán. A fesztivál 2013-ban is a legkülönbözőbb korosztályoknak szeretne remek szórakozást nyújtani, és közben megőrizni a családias hangulatot. A legfrissebb információk mindig megtalálhatók a www.fezen.hu honlapon, illetve a www.facebook.com/FEZENFesztival oldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr414906319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum