RockStation

V. Budapesti Hard Rock Farsang – A 25-ös szám jegyében!

2012. december 07. - sunthatneversets

Griff_zenekar.jpg

Eldőlt, már biztos, hogy az V. Budapesti Hard Rock Farsang a 25-ös szám jegyében fogantatik. Ahogy az sajnos korábban eldőlt a Fix zenekar sajnos kénytelen volt lemondani a bulit, de tarsolyban még tartogatnak meglepetéseket. Két olyan banda már biztosan ott lesz ezen az estén, akik szintén 25 évvel ezelőtt léptek egy nagyot. Az egyik csapat a magalakulás, a másik a feloszlás irányába. Elsőként azt a csapatot jelentjük be, akik 25 évvel ezelőtt alakultak meg az egyik legígéretesebb hard rock bandaként. Majd a siker kapujában, néhány nem túl jó döntés után egy tragikus szerencsétlenség árnyékolta be pályafutásukat, ami végleg megpecsételte a zenekar sorsát.

Örömmel jelenthetjük, hogy az V. Budapesti Hard Rock Farsang-ra elfogadta a meghívást a Griff zenekar, akik egy nagyon különleges felállással készülnek az ünnepi estére. Néhány nap múlva mindenre fény derül, ugyanis  már folynak a próbák.

V. Budapesti Hard Rock Farsang
GRIFF
2013.02.08.
Club 202 19h.
További fellépők és vendégek, hamarosan!

Addig is az egyetlen hivatalos klip, ami annak idején készült a csapattal:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr384952369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum