RockStation

Február 4-én áll bíróság elé a Lamb Of God énekese

2012. december 15. - sunthatneversets

lambofgod20121.jpg

Február 4-ére tűzte ki az illetékes cseh bíróság a halált okozó testi sértéssel vádolt Randy Blythe ügyének első  tárgyalási napját, amin a Lamb Of God énekese köteles lesz személyesen megjelenni. A bíróság szóvivője elmondta, hogy aznap eldöntik, büntethető-e az énekes a 2010-es prágai fellépésen történtekért. Amennyiben Randy Blythe-t bűnösnek találják az ellene felhozott vádban, legrosszabb esetben akár tíz év letöltendő szabadságvesztést is kaphat. (Fotó: Réti Zsolt)

Az amerikai igazságügyi minisztérium eközben reagálva a közel 30 ezer ember által aláírt petícióra azt közölte, hogy mindenképpen figyelemmel kísérik a tárgyalást, és elvárják a cseh hatóságoktól, hogy az egyezményes nemzetközi jog szerint járjanak el a perben.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr704966796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum