RockStation

V. Budapesti Hard Rock Farsang – Próbák, vendégek, megemlékezés és ünnep!

2013. február 07. - sunthatneversets

zartosztaly0.jpg

Finisébe ért az V. Budapesti Hard Rock Farsang felkészülésének szakasza. A zenekarok a Crazy Mama Music Pubba költöztek, hogy teljes színpadi próbával készüljenek a pénteki előadásra. A buli nemcsak a fellépők tekintetében lesz nemzetközi, hiszen a zenekarok külföldön élő rajongói közül is sokan jelezték a részvételüket. Többek között Svájcból, Ausztriából, Romániából, Svédországból, Angliából és Németországból is érkeznek rajongók, akik kíváncsiak az ünneplő zenekarokra.

De nemcsak az ünneplés, hanem az emlékezés napja is lesz február 8., hiszen ezen az estén fellép a 25 éves Griff zenekar, akik annak idején tragikus hirtelenséggel vesztették el egykori énekesüket, Vertig Józsefet. Talán szebb és méltóbb alkalom nem is adódhatna arra, hogy a páratlan tehetségű muzsikusra emlékezzünk. Nagy örömünkre szolgál, hogy Józsi húga, Vertig Tímea is elfogadta a meghívásunkat, aki Tóth Attilával közösen fog előadni egy slágert, amit annak idején bátyja tett felejthetetlenné. Valamint itt lesz a csapat egykori gitárosa és mecénása, Czverencz Ákos is, aki egy különleges meglepetéssel készül a hallgatóság számára.

Fontos, ahogy minden évben, idén is pontosan fog kezdődni a program. A kaput 19 órakor nyitják és mivel igen nagy az érdeklődés a koncert iránt, aki semmiről sem szeretne lemaradni, annak érdemes időben érkezni és túlesni a kötelező biztonsági beléptetésen!

V. Budapesti Hard Rock Farsang – A 25-ös szám jegyében!
ZÁRTOSZTÁLY, az Eddás Évek (Csuka, Zserbó, Tipcsi, Sipi és Zsiga)
GRIFF (Vendég: Vertig Tímea és Czverencz Ákos)
TRANS EXPRESS
A ’Legszexisebb Nővér’ – Jelmezverseny!
2013. 02. 08.
Club 202. 19h. PONTOS KEZDÉS!
Belépő: 1.500.-
A koncert hivatalos Facebook oldala

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr445066900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum