RockStation

Letartóztattták az Obituary és Six Feet Under korábbi gitárosát

2013. május 09. - sebiszabi

allenwest2013arrest.jpg

A tárgyban említett zenekarok korábbi gitárosát Allen Westet még március végén kapcsolták le Floridában metamfetamin előállításáért és birtoklásért.

Az eset úgy történt, hogy a West hívta a 911-et, mert két férfi betört a házába. A kiérkező rendőröket West nyomatékosan megkérte, hogy nézzenek körül a házban esetleges tárgyi bizonyítékok után kutatva. Ekkor lettek figyelmesek a rend éber őrei az erős savas szagra, ami a fürdőszobából áradt. Körülnéztek és műanyag szódás palackokat találtak, ami valamiféle fehér masszával volt tele, amit általában metamfetamin előállításához használnak. A speciális nyomozó egység ezután újra átfésülte West ingatlanját és ammónium-nitrátot, nátrium-hidroxidot, maró savat, lítium szalagokat és más olyan anyagokat találtak, ami általában a metamfetamin készítéséhez szükséges.

West jelenleg egy floridai börtönben van. Amúgy az öreget 2008 januárjában engedték ki a gainesville-i javítóból, ahol nyolc hónapot ült ittas vezetésért.

Westnek mindig komoly problémái voltak az alkohollal, emiatt kényszerült tőle megválni annak idején az Obituary. Képtelen volt józanul megjelenni a színpadon. A zenekar remélte, hogy a 2007-es Xecutioner's Return lemezre összekapja magát, de sajnos nem sikerült. Ekkor kapcsolták ötödik alkalommal ittas vezetésért, amiért kapta a nyolc hónapos büntit.

A fenti jól sikerült fotón emberünk látható, a képet elfogásakor készítette a rendőrség egy "fotóművésze".

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr85290227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum