RockStation

Megjelent az Our Existence Is Punishment második albuma

2013. május 24. - sunthatneversets

OEIP THe Second.jpg

Az idén húsz éves Nadir tagságának nagyobbik része az anyazenekar mellett időről időre más formációkban is játszik. Az ipari doom metalos vonalon mozgó, szintén a felszabadult örömzenélés jegyében működő Our Existence Is Punishment projekt idén jelentkezik második albumával, melynek címe The Second Stage Of Grief.

A konkrét riffek helyett hangulatokon alapuló muzsika – amint azt az előzetesen közzétett Martyrdom dal is mutatta – megmaradt gépiesen ridegnek és sivárnak, ugyanakkor érettebb és letisztultabb lett. Kirajzolódott az Our Existence Is Punishment önálló arculata. A szövegvilág a mai lét kilátástalanságát különböző oldalairól szemlélteti és a modern civilizáció hanyatlását vetíti előre.

A projekt élő szereplése továbbra is a Nadir aktuális tevékenységének függvénye lesz. A The Second Stage Of Grief album terjesztésének elsődleges útja (a Nadir anyagaihoz hasonlóan) az ingyenes letöltés. A lemez letölthető illetve meghallgatható ITT vagy akár nálunk is

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr455315575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum