RockStation

Ereklyevadászat a FEZEN-nel

2013. június 18. - sunthatneversets

fezen2013logo.jpg

A Fesztivál szervezőitől kaptuk az alábbi levelet: Tudjátok, hogy már négy helyszíne is volt a FEZEN-nek? Hogy opera is szerepelt a fesztivál programján? Tudjátok, hogy hol volt az első? Hogy mi volt a neve? Hogy kik léptek fel? Sok-sok sztori, emlék, ÉLMÉNY tapad az elmúlt 16 évhez. Nagy pillanatok a színpadokon és a nézőtéren. A 17. FEZEN-re készülünk, lassan nagykorúvá válik a fesztivál, elérkezett A GYEREKKOR VÉGE.

A fesztiválok lélektana alapvetően azt diktálja, hogy mindig előre tekintsünk, valami újat találjunk ki, fejlődjünk. Mi is erre törekszünk. De időnként meg kell állni, és visszatekinteni. Megnézni, hogy honnan is jöttünk, felidézni szép és jelentős pillanatokat. KÖZÖSEN. Ez segít a közösséggé váláshoz, ez segít az előre lépéshez, ez segít, hogy a FEZEN többet jelentsen, mint koncertek sorozata. Hogy a közös emlékezésnek teret és keretet adjunk, szeretnénk létrehozni egy FEZEN kiállítást, egy tárlatot a fesztivál múltjáról:

FEZEN – A GYEREKKOR VÉGE
 
Ehhez kérjük a Ti segítségeteket is. Ha van régi, féltve őrzött belépőtök, karszalagotok, programfüzetetek, dedikált dobverőtök, plakátotok,... egyszóval: EREKLYÉTEK, jelezzétek ezt nekünk a hello@fezen.hu címen, június 20-ig. Természetesen tudjuk, ha eddig őrizgettétek, biztosan sokat jelent nektek az adott tárgy, ezért nem is örökbe kérjük, csak kölcsönbe. De ha egy percre se szeretnétek megválni tőle, egy nagy felbontású fotónak is örülünk. És meglepetésünk is van a számotokra: FEZEN-hez kapcsolódó értékes, egyedi ajándékokat sorsolunk ki azok között, akik gyarapítják a gyűjteményünket.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr925366578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum