RockStation

Kedvező áron is lehet jegyet kapni Roger Waters The Wall előadására

2013. július 06. - sunthatneversets

RogerWatersBudapest2011.jpg

Már csak 7 hét van hátra, hogy Budapesten köszönthessük a világ jelenlegi legnagyobb szabású produkcióját, a legendás Fal előadást. Nem csak azok zengenek ódákat róla, akik két éve a technikailag teljesen felújított showt látták az aréna turné valamelyik állomásán, de minden szerencsés néző, aki már látta, egybehangzóan állítja, hogy a stadion verzió olyan lenyűgöző, grandiózus és lélegzetelállító, amit mindenkinek az életben egyszer látnia kellene. (fotó: Réti Zsolt)

A budapesti előadás előkészítése is megkezdte hajráját, s a produkcióval történt technikai egyeztetések után két újabb szektor került megnyitásra a jegyvásárlók számára. Az U jobb és a X jobb elnevezésű szektorokba ráadásul rendkívül kedvező áron, 4.900 forintért lehet a belépőket megvásárolni az előadásra! Miután a szektorok kapacitása korlátozott, így aki szeretne lecsapni erre a különleges lehetőségre, érdemes sietnie...

Limitált számban egy exkluzív jegyfajta is forgalomba kerül, amely a tetővel védett tribünön kialakításra kerülő helyekre szól. Az úgynevezett fedett ülőhelyre szóló belépők 34.900 forintért vásárolhatók meg. Az újabb fajta jegyek a még elérhető többi belépővel együtt július 5-től kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és a livenation.hu oldalon keresztül.

Flyer Wall.jpg

Roger Waters The Wall előadása technikai értelemben a legzseniálisabb show, amit valaha színpadra állítottak, különleges effektekkel, quadrofonikus hangzással, óriási bábukkal, pirotechnikával – egy mindent elsöprő vizuális élmény zseniális zenével párosítva. És, ahogy azt a művész már többször nyilatkozta, ez az utolsó alkalom, hogy a Falat élőben láthassuk, utoljára indult turnéra Roger Waters mesterművével. Érdemes tehát mindenkinek bebiztosítania a helyét mihamarabb a 2013. augusztus 25-i, Puskás Ferenc Stadionban megrendezésre kerülő előadásra!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr275392500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2013.07.06. 14:28:27

ma voltam jegyet nézni, de végül még nem vettem, mert a csaj nem tudta megmondani, hogy mi ez a 4990-es jegy?
onnan rosszul látni nagyon, ahol ezeket meghirdették?
vagy mi az oka hogy ilyen olcsó?
tudtok valamit?
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum