RockStation

A kis deathmetal duó újra az America's Got Talentben

2013. július 20. - sebiszabi

metal-kids.gif

A hatéves Aaralyn és a kilencéves bátyja, Izzy (másnéven a Murp) pár hete az amerikai tehetségkutatón rúgta rá az ajtót Amerikára és hála az internetnek nagyjából az egész világra a Zombie Skin című dallal és hihetetlen sikert arattak. Most a következő fordulót Las Vegas-ban rendezték, mert persze, hogy továbbjutottak és most egy másik metal dal toltak el, a Lullaby Crash-t. A kis Aaralyn most édesebbig hangját vette elő és kezdte énekelni a dal - mintegy tizenöt másodpercig. Aztán metálba váltott és jött a torokhang! A hajtás után csekkoljátok!

Igazából a mostani teljesítményük nem nyűgözte le a zsűrit, de azért továbbjutottak, így lehetőséget kaptak, hogy élőben a new yorki Radio City Music Hall-ban mutassák meg újra tudásukat. Mi komolyan szurkolunk nekik! 

Murp1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr725415761

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.07.22. 11:39:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csii 2013.07.20. 19:40:40

Nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!
Legjobb!!!!!!!!! Végre valami eredeti!!!!!!!!
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum