RockStation

Jön a negyedik GuilThee-lemez

2013. július 23. - sunthatneversets

guilthee_drums.jpgA zenekar jelentkezett hírekkel:

Hétvégén lezajlik a dobsávok felvétele a negyedik GuilThee lemezhez. Nagyon izgatottak vagyunk, mivel a The Three Knot Lane óta nem dolgoztunk valódi dobbal. Az anyagnak csak kb. a fele van feldemózva, a többi része a stúdióban fog megíródni, tehát ez lesz az eddigi legimprovizatívabb lemezünk. Mr Match már teljes értékű tagként lesz jelen.

Azt, hogy műfajilag mi lesz jellemző ezúttal, a jó ég tudja, de próbálunk ismét a stílusok között lavírozni. A felvételekhez a saját mini stúdiónkat fogjuk használni, a dobcucchoz pedig pár cintányért Nagaarum saját maga csiszolt és felületkezelt.

Hangzás szempontjából visszakanyarodunk a Homunculus Paradoxon tisztasága felé. A Szemantikai háromszögek egy nagyszerű kísérlet volt, egy sötét, mocskos megszólalással, igazi kormos rusnyaság, de most máshoz van kedvünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr825419621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum