RockStation

Mindent az új GWAR lemezzel kapcsolatban

2013. július 23. - sebiszabi

Gwar.jpg

Az amerikai horror-shock rockerek új lemezével kapcsolatban egy csomó új információval gazdagodtunk az elmúlt napokban. Tudjuk például, hogy szeptember 17-én jön az új album Battle Maximus néven a Metal Blade Records gondozásában. Az album tisztelgés a 2011-ben váratlanul elhunyt Cory Smoot (aka. Flattus Maximus) gitáros előtt, és az abban az évben kiadott nagysikerű Bloody Pit Of Horror lemez óta ez az első stúdiómunkájuk. A hajtás után további információkat találtok: egy új dalt, albumborítót és tracklistet.

gwarbattlecd.jpg

tracklist: 01. Intro 02. Madness At The Core Of Time 03. Bloodbath 04. Nothing Left Alive 05. They Swallowed The Sun 06. Torture 07. Raped At Birth 08. I, Bonesnapper 09. Mr. Perfect 10. Battle Maximus 11. Triumph Of The Pig Children 12. Falling 13. Fly Now

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1005419945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum