RockStation

Végleges a MetalWar Feszt programja

2013. augusztus 21. - sunthatneversets

Flyer MetalWarFest.jpgKialakult és most már a csatlakozó tizenöt zenekarral együtt véglegessé vált a MetalWar Fest 2013 - Open Air Budapest idei programja…

Az eddig ismert nevek mellé három további külföldi banda, a norvég Thunderbolt és a szintén norvég Hex, valamint a szerb The Bite csatlakozott. A hazai vonalat a metal legenda Stress, a nemrég új nagylemezzel jelentkezett Ozirisz, a rock összefogás dalát prezentáló Alcohol, a hamarosan új nagylemezt megjelentető Crossholder, a szintén friss korongot kiadó Action, a csak csajokból álló Vasmacska, valamint a Tűzmadár, az Agregator, a 6Test, a Partyzan, a Krízis és a GMT, illetve a  Mother Funckers erősíti. További információk ITT.



A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr195468194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum