RockStation

Maynard James Keenan is beszállt a Tool új lemezének írásába?

2013. augusztus 22. - sebiszabi

maynardjameskeenan2.jpg

Emberek! Az van, hogy mostanában mi is elég sokat foglalkozunk az új Tool lemezzel, mert elég sok információ kering a neten ezzel kapcsolatban, amelyik az ötödik lesz (lenne) a sorban. A 2006-os 10.000 Days után már-már elviselhetetlen a hosszú szünet a rajongók számára, de talán jövő márciusban már érkezik az új lemez. Habár az utóbbi információk mindig arról szóltak, hogy már írják a dalokat, de mindig Keenan nélkül. Ez most talán változik, hiszen olyanokat hallani, hogy ő is beszállt és elkezdett szövegeket írni. Ahogy Keenan elmondta, szólt a többieknek, hogy hozzák az új zenéket, mert nála a szövegírási folyamat a zenével kezdődik. Zene nélkül nem tud szövegeket írni. Ahogy megkapja a zenét, indulhat is a szövegírás.

Reméljük tehát legközelebb már arról írhatunk, hogy megvan az új albumon szereplő dalok címe és van albumborítónk, esetleg egy új nóta... vagy Tool sokat kérünk ?

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr665470564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum