RockStation

ROCK IN RIO LIVE!

2013. szeptember 20. - KoaX

Nickelback2012.jpg

Ma a Nickelback lesz az egyik fő attrakció Rioban, de mellettük láthatjátok még ma a Bon Jovi-t, vagy a Matchbox Twentyt-is. Ha meg szemezgetnétek, hogy a következő két napban mi vár még rátok, akkor kattintsatok IDE a LINE UP-ért. Ha meg este nézelődni akartok akkor vagy a fesztivál hivatalos YouTube csatornáját tudjuk a figyelmetekbe ajánlani, vagy a cikk végén lévő játszót.

Holnap metálos szempontból kicsit lightosabb nap lesz, Bruce Springsteen, Phillip Phillips, John Mayer lesz többek között látható. Aztán vasárnap ismét a metalé lesz a főszerep! Slayer, Avenges Sevenfold, és Iron Maiden vár rátok. Jó TV-zést! Osztani ér, kommentbe meg várjuk, hogy kinek melyik buli tetszett a legjobban! Nálunk eddig a Ghost koncert a nyerő :)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr255526112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum