RockStation

OKKULT VARÁZSLAT A YUKBAN!

2013. október 08. - sunthatneversets

year-of-the-goat.jpg

November 21-én egészen különleges koncert lesz a Kék Yukban: őszi Európa-turnéjának egyik állomásaként Budapestre érkezik a pszichedelikus, okkult ősrockot játszó svéd Year Of The Goat.

Olyan neveket is gyakran szokás emlegetni velük kapcsolatban mint például a Pentagram a Black Sabbath vagy a Wishbone Ash. A csapat 2012 végén jelentette meg debütáló nagylemezét az Angel’s Necropolis-t, amely szakmai és közönségi fogadtatása alapján azonnal  az okkult rock és extrém metal élvonalába emelte őket. A német Metal Hammer nemrég megtartott éves díjkiosztóján a lemez az Év debütáló albuma címet nyerte el.

Flyer YearoftheGoat.jpg
A hazai oldalt a szintén nagyon erősen okkult töltetű Svoid erősíti. Semmiképpen nem javasolt kihagyni az év talán legkülönlegesebb hangulatú szeánsznak is beillő koncertélményét! Start 20.00-kor, belépő kizárólag a helyszínen kapható 3500 Forintért. További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr825556299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum