RockStation

Visszatér Budapestre a Touché Amoré

2013. november 06. - sunthatneversets

Touche-Amore-2013-1-620x350.jpg

Visszatér hozzánk az utóbbi évek egyik legfelkapottabb bandája, a screamót dallamos hardcore-ral keverő Touché Amoré, akik a PeCsa falai közt már a Rise Against vendégeként is bizonyíthattak a magyar közönségnek, ráadásul a Self Defense Family és a Dad Punchers csapata szintén követi őket!

Dallamos hardcore ünnepnek ad helyet november 26-án a Dürer Kert, hiszen a New Beat szervezésében - közkívánatra - ismét Budapestre érkezik a Touché Amoré legénysége. A Jeremy Bolm vezette csapatnak ez lesz az első itthoni headliner fellépése, de nem akármilyen út vezetett odáig, mire ezt a szerepkört is betöltheti végre a zenekar. Magyarországon ez idáig már négyszer tették tiszteletüket, elsőként még az egykori Szabad az Á (Trafik) pincéjében, majd a Dürer kisterme után rögtön a Petőfi Csarnok következett, ahol az Architects és a Rise Against vendégeként élvezhették ki a turnézás örömeit. Legutóbb a Converge előtt csodálhattuk meg a pozitív energiákat tonna szám a közönségre zúdító formációt. Harmadik, Is Survived By címre keresztelt lemezük egyébként szeptember végén látott napvilágot a Deathwish Inc. égisze alatt, mely szinte csak kiváló értékelést kapott a szaklapoktól és a rajongóktól egyaránt.

Flyer ToucheAmore.jpg

Az est egyik vendége az a Self Defense Family lesz, amely csapat a közelmúltban a Code Orange Kids és a Tigers Jaw bandákkal közösen kiadott split lemezzel jelentkezett. Szintén tiszteletét teszi a Dad Punchers csapata, mely valójában Elliot Babin, a Touché Amoré dobosának projektzenekara, ahol ráadásul nem csak hangszeri tudásával, hanem hangjával is igyekszik maradandót alkotni.

A jegyeket a TEX/Eventim hálózatában 2800 Ft-ért lehet beszerezni, a helyszínen pedig 3500 Ft-ért válthatóak majd meg. Jegyek: 2800 / 3500 Ft Jegylink: http://goo.gl/dGbVLl

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr175616838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum