RockStation

Obscene Extreme 2014: az első nevek!

2013. november 25. - csigaur

oef2014czech.jpg

Szépen lassan csordogálnak a cseh Obscene Extreme fesztivál első zenekarainak a nevei. A 2014 július 16-20 között megrendezésre kerülő extrém őrületnek már 15 konfirmált neve van, de ez még semmi, hiszen 66 banda teszi majd tiszteletét Trutnovban.

A magyarok által is közkedvelt fesztivál, tavalyhoz hasonlóan, idén is "világ körüli útra" kel, Csehország mellett lesz még Tokyo ( február 28-március 2. ) Melbourne ( március 7-9 ), Los Angeles ( augusztus 29-31) is. A jegyárusítás már megkezdődött, ami azt jelenti, hogy az első 500 jegy 48 euróért cserébe a tied lehet! Utána se lesz vészes, hiszen 52, majd a helyszínen 60 eurót kérnek el a szervezők a 4 napos mókáért. 

Az első nevek pedig:

Abortion, Bolesno Grinje, Dark Horse, Demonical, Filthy Charity,Gutslit,Immolation,Jesus Cröst,Krüger,Master,Nunslaughter,Suffer The Pain, Ultimo Mondo Cannibale,Vallenfyre,Vitamin X

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr245656894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum