RockStation

Holnap Adept és More Than A Thousand a Yukban

2013. december 05. - sunthatneversets

adept2013.jpg

December 6-án ismét együtt érkezik hazánkba az Adept és a More Than A Thousand – a svédek tavasszal megjelent Silence The Word lemezét bemutató turné keretében a Kék Yukban lépnek színpadra.

A svéd Adept 2004-ben tűnt fel a post-hardcore színtéren. A még mindig a húszas éveik elején járó srácok zenéjében saját bevallásuk szerint a svéd ősmetál keveredik az amerikai hardcore és a brit post-hardcore elemeivel. A 2011-es Death Dealers lemezüket bemutató európai turné keretében jutottak el először hozzánk a Caliban csapatával, de játszottak többek között a Sonisphere, a Pukkelpop és a Nova Rock színpadain, a Bring Me The Horizon, a A Day To Remember ill. az Architects társaságában is.

A közel tizenöt éve működő More Than A Thousand csapata nem csak idehaza népszerű (ötödik alkalommal jönnek), a briteknél és Németországban is komolyabb rajongótábort tudhat magáénak. A hírek szerint jövőre várható a következő lemez Vol. V: Lost at Home címmel így esélyes, hogy új dalok is elhangzanak majd a koncerten. További információk a koncerttel kapcsolatban ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr295676489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum