RockStation

Szakított basszusgitárosával a Testament

2014. január 14. - sunthatneversets

t26.jpg

Tavaly novemberben már "családi ügyek" miatt Jack Gibson (Exodus) helyettesítette a Testament basszusgitárosát, Greg Christian-t a koncerteken, de tegnap a csapat hivatalos közleményben tudatta a rajongókkal, hogy közös megegyezéssel megváltak a basszusgitárostól.

Az új-régi basszusgitáros, Steve DiGiorgio (Sadus, Death, Control Denied) lett, aki 1998 és 2004 között már volt a Testament tagja. A zenekar tehát vele teljesíti az év elején esedékes koncertjeit é DiGiorgio állítólag a csapat új lemezének elkészítésében is részt vesz majd. Természetesen Greg Christian is megszólalt az ügyben. Azt mondta, hogy amellett, hogy most 4 éves gyermekével tölt több időt, egy új zenei projekten is dolgozik, mellyel kapcsolatban hamarosan bejelentést tesz. (Fotó Réti Zsolt)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr795757352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum