RockStation

Hétfőn M.O.D.-koncert a Kontra Klubban

2014. február 12. - sunthatneversets

MOD 2013.jpg

Február 17-én gyilkos hardcore bulira van kilátás, a Kontra Klubban. Először játszik kicsiny hazánkban az amerikai M.O.D. (Method Of Destruction) Billy Milano vezetésével. 85’-ben Milano énekelt az SOD – Speak English Or Die! lemezén, amit két Anthrax és Nuclear Assault taggal dobtak össze. Az azóta etalonná váló lemez sikere ellenére,  egy turné után Billy kivételével mindenki visszatért fő zenekarába. Ő 86’-ban megalakította az MOD-t és csináltak pár nagyon jó lemezt.

A hardcore és metál fanoknak szinte kötelező koncert, a koncert videókat nézegetve Billy Milano tudja, hogyan kell hangulatot csinálni. A magyar hardcore vonalat az AMD, Bandanas, Crippled Fox, Dog Attack négyes fogja képviselni. További információk ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr45810504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum