RockStation

Ganxsta Zolee és a Kartel: Póka Egonnal a színpadon!

2014. március 30. - csigaur

ganxstagozsdu.jpg

Sikeresen zajlik a RapRock Superstar turné, a Ganxsta Zolee és a Kartel, a Fish! valamint Karai Anna hármassal. Most csütörtökön viszont egy exkluzív Kartel koncertre számíthatnak a rajongók, ha lelátogatnak a Gozsdu Manó Klubba.

A limitált férőhelyes hetedik kerületi Gozsdu Manó Klubban, ezer százalék, hogy teljes őrület fog uralkodni a Ganxsta Zolee és a Kartel koncertje alatt. A zenekar erre az estére kiegészül egy különleges vendéggel, aki nem más mint, Póka Egon! Ha véletlenül nem ismernéd az úriembert ( akkor szégyelld el magad ) akkor pár szóban bemutatjuk, hogy ki is ő: a Hobo Blues Band egykori tagja, a Póka Egon Experience vezetője és a budapesti Kőbányai Zenei Stúdió művészeti szakképző iskola alapítója, igazgatója.

Szerintünk kérdésed nincs, ott a helyed! Ahogy nekünk is!  A bulit a Facebookon itt jelölheted.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr485886053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum