RockStation

Ilyen se volt még: CD-keresztelő Budapest belvárosában!

2014. május 21. - viliricsi

Nem rég még temettük a CD-t, most meg kereszteljük! Bigott figurák bizonyára megbotránkoznának e hírek hatására. de mi csak örüljünk, és legyünk tanúi e rendkívüli eseménynek május 23.-án, pénteken a Haris köz 3 szám alatt "elterülő" Cinema Rock Caféban. (A Haris köz a legendás Váci utca mellett található, és nem az Iron Maiden basszusgitárosáról lett elnevezve.)

A keresztgyermek a dunaszerdahelyi Expired Passport tradicionális hard rock zenekar Zoo című CD-je lesz, a keresztszülők egyike pedig a társulat patrónusa, Török Ádám lesz (akit nem hinnénk, hogy be kell mutatnunk). A lemez természetesen bemutatásra is fog kerülni fél tíz órás kezdettel, előtte Mojo Risinggal melegíthetünk. És ha nem elég a szenzációkból, akkor had közöljünk még egy infót: mindez INGYÉ' !!! További infók ITT.




A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr296189739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum