RockStation

God Is Evil: Új Morgoth 7" készül

2014. július 17. - sandroo

morgoth_band.jpg

Ecshéjm, ezt nem hiszem el, menten becsokizok! Zsenge ifjú korom egyik kedvenc bandája, a "Német Obituary", a Sky Channel-es metal idők egyik favoritja /a Napalm Death és az Unleashed mellett/, ismertebb nevén a Morgoth háza táján újra életre kel a gonosz...

A 2011-ben újra alakult banda a Cursed album 20. évfordulója alkalmából és gondolom, mert elég jó biznisz ez a reunion dolog, 2012-ben a Century Media megjelentette a Cursed To Live című koncertanyagot CD és DVD formátumban egyaránt. Ezen felbuzdulva, augusztus 11-én egy 7" EP-vel jelentkeznek majd a német ördögök, amely a frappáns God Is Evil címet viseli és a címadó nótán kívül egy másik új szerzeményt, név szerint a Die As Deceiver című tételt is tartalmazza majd.

45843.jpg

A borító Costin Chioreanu nevéhez fűződik, aki többek között olyan bandáknak dolgozott már, mint az Arch Enemy, a Darkthrone, stb. A 7 inch EP, a szokásos fekete lemezen kívül, limitált 300 darabos aranyszínű kivitelben is megjelenik majd. A zenekar bevallása szerint a két új nóta a 2015-ben megjelenő új Morgoth anyag, az Ungod című lemez előfutárának is tekinthető...Személy szerint én alig várom, hogy halljam a germán death metal hírók új cuccát és ketté headbangeljem a kocsimat a lemez hallgatása közben. Augusztusig még ki kell bírni valahogyan, addig is itt egy gyöngyszem a múltból...kicsit poros, kicsit savanyú, de nagyon állat!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr886515299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum