RockStation

Kreator: Live Wacken Open Air 2014

2014. augusztus 04. - sandroo

Kreator-A2_4.jpg

Aki esetleg lemaradt a múlt hét végén, a Balaton partján megrendezett II. Rockpart fesztiválról és érdekelte volna a germán metál horda, a Kreator produkciója, amiről el kell mondjam, hogy zseniális volt, én konkrétan megetettem az alsógatyámat Mille bátyóék teljesítményétől.....szóval, akit érdekel a kultikus banda, az most megnézheti az idei Wacken Open Air fesztiválon készült teljes koncert videó felvételét.

A majdnem egy és negyed órás koncert, rengeteg klasszikus és újabb Kreator nótát felvonultat, hibátlan előadásban, de ezt majd úgyis meglátjátok. Természetesen nem adja vissza az élő koncert varázsát, de azért pár hideg sör mellett erre is lehet tekerni egy kiadósat. ÁÁÁÁÁJJÚÚÚÚÚÚ REDI????

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr676570547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum