RockStation

Runaway Girls - Új Uncle Acid & The Deadbeats-dal

2014. augusztus 11. - sandroo

8097.jpg

Ismét egy remek bandát felfedeztem fel a minap, bár elképzelhető, hogy csak számomra volt ismeretlen, de végül is mindegy, a lényeg, hogy fincsi muzsikát durrant a hangszereiből ez a négy brit halálmadár. A 2009-ben alakult, frappáns névvel ellátott banda, az Uncle Acid & The Deadbeats a psychedelic rock/doom vonalon mozog és mint említettem elég jól tekerik a lantot.

Senkit ne tévesszen meg a kinézetük, amely a holt költők társasága és egy rehab-ról szabadult brigád mesteri keveréke és ebből kiindulva valami alter-sznob gyíkságra asszociálhat az ember.....de nem kell félni, ez hamisítatlan régi vágású rockzene a javából, semmi cicó. A szigetországi doomerek most egy új dallal jelentkeznek, amelyre a készülő új nagylemezük előfutáraként is tekinthetünk. A lemez a Rise Above Records gondozásában fog megjelenni, amelyről természetesen mi is hírt adunk majd. Addig is hallgassátok az új trekket, amely a Runaway Girls címet kapta. Három és fél perc, király dallamok, lebegős témák és egy kis plusz. Nekem bejött. Enjoy!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr726594065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum