RockStation

Agrár metál! - Itt az új Disztraktor-lemez

2014. augusztus 13. - sunthatneversets

boritto.jpg

A legtovább ígérgetett, jubileumi Disztraktor album végre készen áll rá, hogy a fülzsíron áthatolva megkenegesse az agyatokat a legfinomabb agrár metállal! Más zenekarok ilyenkor megpróbálják hülyére venni a rajongóikat az "ez a legjobb albumunk" satöbbi dumákkal, de a Disztraktor megmondja a frankót.

A zenekar első évtizedét a Trú Agrár Metál Forevörrel tetőzte be, lezárásnak pedig egy olcsó best-of helyett, olyan anyagot akart írni, hogy úgy idézzék fel új dalokkal a legszebb pillanatokat, mintha azok egy-egy korábbi albumról maradtak volna le. A hangzást új szintre emelték, hogy immár orbitális hangerőn is kiválóan szóljanak a nóták, és a szomszéd biztos lehessen benne, hogy kőkemény agrár metált hall, nem pedig traktorzúgást! Egyenlőre itt hallgathatjátok meg és tölthetitek le.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr766599521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum