RockStation

Sajtótájékoztató a Budapest Park Nagyszínpadán, ahol csak a legjobbak állhatnak

2014. szeptember 01. - rockstation

0limpbizkit2014_49.jpg

Itt a szeptember és lassan az évad vége, úgyhogy adunk még egy utolsó, óriási öröm-löketet. Erős lineuppal zárja öthónapos fesztiválszezonját a Budapest Park. A nyári bulik folytatódnak szeptemberben is. Az események felpörögnek, a hangulat fokozódik, a kedélyek csúcsra törnek.

Változatos, izgalmas, egyedi koncertekre készülhetnek azok, akik most is a Budapest Parkot választják. A Quimby itt kezdte és itt fejezi be nyári szezonját. A Park nagyszínpadán zárja le 25. jubileumi turnéját a Tankcsapda. Olyan előadók látogatnak el a Parkba, akik eddig még nem álltak a Nagyszínpadon (Pajor Tamás, Scooter). Sőt olyan is lesz, aki ebben a formában még Magyarországon sem lépett fel (The Serial Killers). A Park „házi zenekara” az Infected Mushroom idén a gyökerekhez tér vissza egy Old School Live Set-tel. Ska-reggae ünnep is várható a PASO és Ladánybene 27 koncertjén, ami a Kapuzárási Partihét első bulija lesz. Másodikként a Punnany Massif áll színpadra, aki idén már 3 nagysikerű és teltházas koncertjét adja a Budapest Parkban. Zárásként pedig egy óriási retro bulival köszönnek el a közönségtől.
2014.09.05.    Zagar feat Mc Kemon, vendég: Anima Sound System
2014.09.06.    Quimby, vendég: Vasárnapi Gyerekek
2014.09.11.    Bikini, vendég: Abaházi Csaba és az RLB
2014.09.12.    Scooter (D)  20 years of hardcore, vendég: Kozmix
2014.09.13.    Tankcsapda 25. jubileumi koncert, vendég: Vegas Maffia
2014.09.14.    The Serial Killeres (Xzibit & B-Real [of Cypress Hill] & Demrick)
2014.09.18.    Amen & Az Összközmű - Pajor Tamás szózene  lemezbemutatója
2014.09.19.    Infected Mushroom (ISR) Old School Live Set
2014.09.20.     Hobo és Bandája: Szégyen és Gyalázat (Best Of )     
2014.09.25.     PASO, vendég: Ladánybene 27
2014.09.26.    Punnany Massif
2014.09.27.     Total Kapuzárás! - Parkzáró Koncert és MegaParty (fellép többek között a Happy Gang, Animal Cannibals, V-Tech, Kerozin, Dj. Dominique)

És ha már szeptember, akkor hadd álljon itt egy kis összegzés az eddigi külföldi fellépőkről, akik idén fantasztikus és nagysikerű koncerteket adtak: Emir Kusturica, Everlast, Russkaja, Gogol Bordello, Limp Bizkit, Dropkick Murphys, Soulfly, Protest the Hero, Pet Shop Boys, Asian Dub Foundation, Sick Of It All, HIM,  Dream Theater, Joss Stone, Die Antwoord.

Több tízezer ember régi vágya teljesült azzal, hogy sok év után vagy épp először kedvenc zenekara a Budapest Park nagyszínpadán lépett fel és ha ez mind nem lenne elég, idén több újítást is bevezettek, hogy még kényelmesebbben és még jobban érezzétek magukat:

•    Pay Pass-szal lehet fizetni 36 termináljuknál
•  Minden programnapon előzenekarokat léptettek fel, lehetőséget biztosítva ezzel a még kevésbé ismert zenekarok számára is
•    Teljesen megújult a Park arculata és látványvilága
•    Bemutatkozott a világ legkisebb disco-ja, a disco-ól
•    Megnyitották a Sportkertet, ahol a Futball VB és Vizipóló EB mérkőzéseit lehetett végig izgulni az óriás LED falon
•    Pihenőkertet alakítottak ki függőágyakkal és ami a legfontosabb  6 dl-re duzzadt a „normál” söröskorsó méret :-)

2014-ben már a gyerekek szórakozására is gondoltak. Minden hónap első vasárnapjára szervezték a Pöttömkert programsorozatunkat (legközelebb szeptember 7-én), amikor egy napra a gyerekek vehetik birtokba a Budapest Parkot. Kézműves foglalkozások, gyermek jóga, bohóc programok, arcfestés, 3D-s nyomtatás, gyermekzenei koncertek, játékos foglalkozások, ugrálóvár, rendőrautó bemutató és további sok érdekes program várta a hozzánk érkező gyerekeket! Idén a Budapest Park részt vesz a társadalmi szerepvállalásban azzal, hogy a Pöttömkert felnőtt látogatóinak 500 forintos hozzájárulását, amelynek eddigi összege több százezer forint, a BÁTOR TÁBOR javára ajánja fel.

2014-ben ismét nőtt a Park látogatóinak száma. A tavalyihoz képest, idén még több külföldi előadót, legtöbbször igazi kuriózumokat fonultatott fel a Budapest Park.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr706656447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum