RockStation

Megjelent az új U2-lemez!

2014. szeptember 11. - sunthatneversets

U2 2014.jpg

Október 13-án jelenik meg a U2 legújabb albuma Songs Of Innocence címmel, de szeptember 9-én a U2.com feliratkozói és az iTunes fél milliárdra rúgó felhasználói köre ajándékként megkapta a lemezt az Apple jóvoltából.

A 11 dalból álló album az eddigi legszemélyesebb hangvételű. Korai inspirációk - a '70-es évek punk-rockja és a '80-as évek elektronikája - által nyerhetünk betekintés, hogyan és miért kovácsolódott össze a zenekar a kezdetek kezdetén.

U2 Songs.jpg
Az otthon, a család, a kapcsolatok és a felfedezés témáit boncolgatja a Dublinban, Londonban, New Yorkban és Los Angelesben rögzített lemez, ami Danger Mouse, Paul Epworth, Ryan Tedder, Declan Gaffney valamint Flood produceri munkájának gyümölcse.

A szintén október 13-án megjelenő deluxe verzió tartalmazni fog 4 további új dalt és néhány akusztikus feldolgozását is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr516687749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum