RockStation

Hallgasd meg a Sleepwave bemutatkozó albumát teljes egészében

2014. szeptember 13. - sandroo

Sleepwave-Best-Buy-Theater-NYC-2014.jpg

Ha szeretitek, az általam, csak diszkó-metálnak nevezett zenei stílust, amely akkora földön túli hatalommal bír a fiatalok felett, hogy azt anno el sem tudtuk volna képzelni. A fiúkból, testileg visszafejlődött, női sérós eunuchokat, a lányokból körömlakkos, még az első menzesz előtt rommá tetovált "hardcore" cicababákat képes gyártani, akiknek fogalmuk nincs sem a hardcore-ról, sem másról, csak a szelfi megy, de az nagggyon.Tisztelet a kivételnek természetesen. Persze ez is csak egy divat-hóbort, mint sokaknak a grunge, vagy a nu metal volt, ez is lecseng előbb utóbb.....remélem minél előbb....Ha ezen a dolgon túl tettük magunkat, akkor van egy jó hírem számotokra. Itt a Sleepwave, az Underoath frontemberének, azaz Spencer Chamberlain-nek a bandája. Sőt, hogy még fokozzam a dolgot, most a debütáló albumot teljes egészében végig lehet hallgatni. Hát nem Szuper??


Miután a fent említett örömhír hallatán megvolt a pezsgőbontás, a tiszteletkör és már az örömkönnyek is felszáradtak, akkor bele vethetjük magunkat a Broken Compass címmel ellátott anyagba, amely szeptember 16-án fog megjelenni az Epithap Records gondozásában. Az album producere pedig nem más, mint a jól ismert David Bendeth (Bring Me The Horizon, Of Mice & Men, All Time Low) volt. Chamberlain úr elmondta a lemezzel kapcsolatban, hogy szerinte ez egy agresszív, de eközben érzelemdús rock albummá kerekedett a lemez. Komor, szomorú, de reményteljes is egyben, tele dallamokkal, szerethető anyag lett, bár tudja, hogy nem mindenkinek fog tetszeni. Mondjuk  ezzel az utolsó gondolattal én is egyetértek....vagy lehet, hogy Danny Glovernek volt igaza??..."Túl öreg vagyok én már ehhez...". Na mindegy, amúgy a cucc jól szól, tényleg profi album, de nem is lehet mást várni ilyen rutinos arcoktól. A végére csak annyit mondanék: bon appétit!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr246693879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum