RockStation

Nem mostanában lesz új Rammstein-lemez

2014. szeptember 22. - sunthatneversets

Rammstein Kruspe.jpg

A Rammstein legutóbbi stúdióalbuma Liebe Ist Für Alle Da címmel még 2009-ben jelent meg, de a csapat gitárosa Richard Z. Kruspe szerint nem mostanában fog aktivitást mutatni a banda. Egy interjúban Kruspe kifejtette, hogy egyelőre semmit nem terveznek, bár minden évben összejönnek egy hétre, ahol jókat esznek és végigbeszélik a dolgokat, de idén mindössze abban maradtak, hogy jövőre is összejönnek egy hétre átbeszélni a dolgokat, tehát mostanában nem várható sem lemez sem turné a zenekartól. (Fotó: Réti Zsolt)

A gitáros szerint a zeneipar változásaiból adódóan nem is szükséges rendszeresen lemezt készíteniük, ami személy szerint neki bejön, mert így marad ideje Emigrate nevű projektjére, melynek második lemeze november 4-én jelenik meg Silent So Long címmel, Lemmy (Motörhead), Jonathan Davis (Korn) és Marilyn Manson vendégszereplésével.

Az Emigrate meg ilyen zenét játszik:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr116717743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum