RockStation

Megjelent a Hesitant Alien, Gerard Way szólókarrierjének első albuma!

2014. szeptember 30. - sunthatneversets

Gerard way.jpg

A My Chemical Romance zenekar frontembere szólóban folytatja, melynek első bizonyítéka a tegnap megjelent bemutatkozó albuma, a Hesitant Alien. A rockzenekar korszakalkotó lemeze a The Black Parade volt, mellyel több generációra is elsöprő hatást gyakoroltak. Gerard Way most pedig immár zenekar nélkül, egy emberes produkcióként folytatja útját.

A Hesitant Alienen többek között David Bowie, a Blur és a The Pixies hatásait is felfedezhetjük majd. „Az volt a célom, hogy 100%-ban kompromisszummentes művészetet tudjak létrehozni. Szeretném, ha az embereket zeneileg felvillanyozná ez az album.” - mondta a lemezről Gerard. Az első videót, amely a No Shows című dalhoz készült már régebb óta ismerhetjük, amelyen jól érzékelhető, hogy a zenész a ’90-es évek végi rockzenéhez nyúlt vissza ihletért.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr956745889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum