RockStation

Teltház előtt zúznak a hollywoodi élőhalottak

2014. november 15. - rockstation

hu02.jpg

Majd tíz éves pályafutása során először érkezik Magyarországra a modern rock megkerülhetetlen Los Angeles-i alakja, a Hollywood Undead! A zenekar világszerte képes megtölteni a klubokat, arénákat, számos nagyszabású bulijuk mellett idén nyáron játszottak már a Korn mellett is. A mostani klubturné több állomása a hírnevüknek megfelelően már jó ideje teltházas, a hazai eseményre június vége óta nem lehet jegyet kapni. Az érdeklődés és a várakozás tehát hatalmas, és várhatóan a zúzás sem lesz kisebb. November 19-én az Akvárium színpadán a Hollywood Undead!

A banda hangzását leginkább olyan, első pillantásra össze nem illő stílusok alkotják, mint a rap, rock, nu metál és az indusztriális zene. Számaik, ütemeik magával ragadóak, egyszerűen képtelenség ritmusos fejrázás nélkül hallgatni őket.

hu01.jpg
A Hollywood Undead története nem hosszú, ám annál sikeresebb. 2005-ös megalakulásuk után három évvel adták ki első lemezüket (Swan Songs), ami Amerikában rögtön nagy siker lett. A bemutatkozó korongot még kettő követte (American Tragedy, Notes From the Underground), amik már nem csak a tengeren túl, hanem szerte a világon nagyot szóltak, több tízmilliós példányban fogytak, így egy csapásra mindenhol megismerték, minek a rövidítése a H.U.

A hollywoodi élőhalottak különlegessége, hogy mindegyik tagja álnevet használ, és fellépéseik alkalmával különböző maszkokat viselnek. Bár a csapat elsőre ijesztőnek tűnhet, az élmény összességében biztos nem lesz az, mert a srácok tudják, hogy kell fergeteges bulit csinálni - számtalanszor bizonyították világszerte. A november 19-i budapesti koncert gerincét a legutolsó, tavaly megjelent album adja, de a már készülő új korongról is előkerül a nemrég publikált, őrülten lábrázós szám, a Day of the Dead.

Az estét az Akvárium NagyHalljában az alternatív rock-punkban utazó Icon For Hire nyitja, és mindjárt utánuk érkezik a sokak által várt hazai premier, a Hollywood Undead első magyarországi koncertje! További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr36897553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum