RockStation

Új koncertvideóval jelentkezett a ZUD

2014. december 10. - sunthatneversets

zud_live.jpg

Megjelent a ZUD második hivatalos klipje! A fiatal pécsi zenekar igen tartalmas két évet tud maga mögött. A 2012-es megalakulás óta két EP-vel (Machine Born, Fall into Oblivion) és két videó-klippel (Cage, Dominium: Terra Exo) jelentkezett, illetve számtalan klubkoncert mellett 2014 nyarán a Rockmaratonon, a második nagyszínpadon adta első fesztiválkoncertjét.

A négy főt számláló együttes zeneiségét, különböző stílusú elektromos-zenei elemek, jellemzően groove- és thrash-metallal való keveréke jellemzi. Ez a rendhagyó stílus szakítani kíván a metalt övező, aktuális divatok sodrásával, hogy a minőségét ne a zenei sorgyártás mechanikája, hanem a kísérletezés és az új utak keresése adja.

A december 6-án publikált, Dominium: Terra Exo az előfutára, a zenekar első nagylemezének, amely Deep Unknown címen érkezik 2015-ben. Az első két EP-vel ellentétben egy sokkal metal-centrikusabb, harapósabb, sötétebb és agresszívebb anyagra számíthatnak a zenekar rajongói. Természetesen a hangzást illetően is bőven eltér majd a korábbi kislemezektől, hála a felújított hangszer- és eszközparknak. A Deep Unknown munkálatai mellett egy korábbi dal klipforgatásába is belevágott a zenekar, az azonban egyelőre titok, hogy ez melyik számhoz készül.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr746970783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum