RockStation

Asking Alexandria és Hollywood Undead jövőre a Budapest Parkban

2014. december 11. - sebiszabi
asking_alexandria.jpg
Az elmúlt évek két igazán sikeres bandája lép fel jövő nyáron a Budapest Parkban. A brit Asking Alexandria és az amerikai Hollywood Undead készül június 17-én, hogy szétkapja a Park színpadát. Az élmény szinte előre borítékolható, elég ha a legutóbbi Hollywood Undead bulira gondolunk. 

A brit metalcore ötösfogat története Dubaiban kezdődött, ahol Ben Bruce gitáros Amongst Us nevű formációjával tevékenykedett, és amelynek romjain többszöri névváltás utána megalakult az Asking Alexandria. A székhelyét időközben Angliába helyező Bruce a zenekar nevét ugyan megtartotta, de helyi zenészeket szervezett maga köré, így egy teljesen új fejezet kezdődött az együttes életében. Az „új” Asking Alexandria így végül 2008-ban alakult meg, első lemezük 2009-ben jelent meg Stand Up And Scream címmel. A pimaszul kemény, mégis kellemesen dallamos rockzene érdekes módon a mainstream médiába is betört. Egyedülálló szemléletmódjuk és mindenkit magával sodró, lendületes koncertjeik eredményeképp pedig az Asking Alexandria hihetetlenül színes, generációkon és műfajokon átívelő közönséget tudhat magáénak. 2015 nyarán először lépnek fel Budapesten.

Novemberi telt házas koncertje után újra visszatér a Los Angeles-i Hollywood Undead. A maszkos zenekar, akinek már az első lemeze is majdnem 1 millió példányban kelt el a modern rockzenébe tökéletesen olvasztotta bele a metál stílusjegyeit, a szókimondó hip hop szövegelést és az alternatív rockot.
hollywood_undead.jpg

2011-es második, American Tragedy című lemezükkel még több rajongót gyűjtöttek maguk köré és két évvel később a Notes From The Underground című anyaggal feltették a koronát eddigi életművükre. Zenéjük azonban a legjobban élőben érvényesül és június 17-én már a jelenleg csak készülő Day of the Dead című új anyaggal érkeznek a Budapest Parkba.

Hamarosan érkeznek a további fellépők nevei is!
Jegyértékesítés kezdete: 2014.12.12. péntek, 08:00 óra

Jegyárak: 
Early bird: 4.900 Ft (az első 500 db)
2015.05.31. 23:59-ig: 5.900 Ft
2015.06.01-től és a helyszínen: 6.900 Ft
Az esemény Facebook oldala ide kattintva érhető el. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr946974927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum