RockStation

The Last Of Us: Új Moonspell nóta a márciusban megjelenő lemezről

2015. január 05. - sandroo

10906360_762394573815807_3886929201929150089_n.jpg
Sokak nagy örömére új nótával jelentkezett a portugál dark/gothic metalban utazó Moonspell. Egy kis ízelítő gyanánt egy brend nyú dallal rukkoltak elő a tavasszal megjelenő új lemezükről.

Március közepére datálható a Moonspell új, Extinct című új lemezének megjelenése a Napalm Records gondozásában. A The Last Of Us című első dalt van szerencsénk most megmutatni nektek. Az album teljes borítótervét Seth Siro Anton készítette, aki már többek között a zenekar Night Eternal albumborítója mellett, olyan nagy bandáknak dolgozott, mint a Nile, Paradise Lost, Septic Flesh, Vader, Exodus, stb., szóval nem kispályás, de szerintem az már a borítón is egyből látszik, hogy ért a kolléga a fapénzhez. A zenekar saját bevallása szerint az új album egy vérbeli dark-metal anyag, amolyan lecke a gót metalosok új generációinak. Szó, ami szó feladták a leckét a portugál veteránok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr217042249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum